Route Beschrijving

Vanuit ‘t noorden:
U rijdt in de richting Arnhem/Nijmegen (A50) in de buurt van Nijmegen volgt u de richting Venlo/Köln (A73). Voor Boxmeer neemt u de afslag Köln/Goch (A77).
U verlaat deze weg via de afrit Gennep/Nieuw –Bergen. U komt dan op de Rijksweg N271 die u in zuidelijke richting volgt, ongeveer 15 km.
Voor Well gaat u linksaf richting Kevelaer/Wellsehut, u volgt de weg ongeveer 3,5 km. Vervolgens neemt u de 1e verharde weg links (Wolfsven). U vervolgt de weg die overloopt in een zandweg. De camping bevindt zich bij de 2e boerderij aan de linkerkant.


Vanuit ‘t zuiden en westen:
U rijdt in de richting Venlo. Bij Venlo gaat u richting het noorden via de A73. U verlaat de weg via de afrit Venray/Wansum.
U komt dan op de Rijksweg N270 die u in de oostelijke richting volgt. Aan het einde van de weg slaat u linksaf naar de N271 richting Nijmegen. Vervolgens verlaat u de weg rechts in de richting Kevelaer/Wellsehut. Na 3,5 km neemt u de 1e weg links (Wolfsven). U vervolgt deze weg die overloopt in een zandweg. De camping bevindt zicht bij de 2e boerderij aan de linkerkant.